Få et Forsprang™ foran konkurrentene med innsikt og kompetanse

Pål R. Hetland

Markedsfører

Markedsføring og reklame på nett er et pengesluk for de som ikke oppnår et Forsprang™ med systemer, erfaring, og strategi for vekst.

Fra 4.997,- pr mnd

Få personlig oppfølging og en steg-for-steg plan for eksponentiell vekst

De største gjennombruddene skjer basert på enkle prinsipper, og presis gjennomføring. For å oppnå suksess med markedsføring på nett, må du være tilknyttet en kilde for nye metoder, suksesseksempler, og strategisk støtte.

Personlig oppfølging

Markedsføring handler om å gjøre noe kontinuerlig, og ikke miste momentum. Vi vil holde deg fokusert, og hjelpe bedriften få mest mulig ut av tiden og budsjettet.

Eksponentiell vekst

Fordelen med kontinuerlig vekst i selskapet, er at effektene bygger på hverandre. Ved å bygge opp momentum for vekst, vil vi kunne oppnå eksponentiell vekst over lengre perioder.

Steg-for-steg plan for vekst

Det du skal gjøre, har noen gjort før. Selv om du har funnet opp noe nytt, har noen gjort noe lignende med suksess før. Derfor vil vi hjelpe de se hva som har fungert før, og implementere en vinnende versjon for din bedrift.

Det handler om salgsøkning fra nett

Forsprang™ fra Klar Effekt lanseres januar 2020. Dersom du er interessert i mer informasjon om tjenesten, ta kontakt med kundeservice. Dette er en opplæringstjeneste for bedrifter.

Slå omsetningsmålet, utnytt nye muligheter, og skap en bedrift med et Forsprang™ foran konkurrentene