Hvilken gratis app er best for webdesign?

For å “få alt på plass” for bedriften din, må du ta noen viktige valg i starten. Et av disse valgene er hvor mye tid og penger du skal bruke på å lage den første nettsiden.

På frokostseminaret i dag, så vi på to gratis apper for webdesign, satte et skille mellom de to typene nettsider du trenger, og hadde to 5-minutters design-tester for en finans-bedrift.

For å gjøre det enklere å forstå, satte vi et skille mellom en “brosjyre”-nettside, og en “markedsførings”-nettside.

Brosjyre-nettside

Dette er den “vanlige” nettsiden din. Det er her du skriver om bedriften din, produktene dine, og har et enkelt kontaktskjema. Dette er det de aller fleste kaller “nettsiden min”. Denne siden har som funksjon å gi deg et fast holdepunkt på nettet. Den er for å kunne gi folk “mer info” om det du driver med. I tillegg fungerer den som en utvidet katalog-oppføring, med kontaktinfo o.l.

Markedsførings-nettside

Det er stor forskjell på nettsider som informerer, og nettsider som selger. Markedsførings-nettsiden, eller sidene, brukes for å få resultater. Dette er sidene som selger for deg. Det er de som bygger epostlisten din, og de som får potensielle kunder til å ta frem lommeboken og bli kunder.

Det er tydelig å se hvilken type nettside som er mest verdifull for bedriften din. Det er selvsagt markedsførings-nettsidene. Hvis man har bestemt seg for at det er viktig å ha en “brosjyre-nettside”, kan det være lurt å bli ferdig raskt. Gjerne også gratis.

Ved å bli raskere ferdig med “brosjyre-nettstedet” vil du få bedre tid til å jobbe med salg og markedsføring. Under frokostseminaret kunne deltakerne se oss bruke 5 minutter på hver gratis app, og se hvor mye vi fikk lagd på den tiden. Den ene appen var, i vår mening, mye enklere å jobbe med. Vi diskuterte forskjellen mellom appene, og kom med anbefalinger.

Til slutt, så vi på en bedre langsiktig strategi for nettsiden. Vi diskuterte verdien av å ha en WordPress nettside, på eget domene, under egen norsk webserver. Dette koster mindre enn premium-tjenestene til gratis-appene, og gir større frihet i fremtiden. Vi viste hvordan man kan få wordpress installert, og konfigurert for under 50 kroner.

Bli med i morgen!
Gjør du disse markedsføringstabbene i sosiale medier?
14.12.16 08:15 – 09:00

Meld deg på frokostseminarene for å få daglige påminnelser, 15 minutter før vi starter. Det er gratis å delta. Bli med hver dag, eller når det passer deg.