Hemmeligheten bak en automatisk salgsmaskin

17.11.16
Alle ønsker seg salg uten å løfte en finger. Det finnes ingen som klarer dette. Det vi snakket om på dagens frokostseminar, var hvordan man kan gå fra manuell til automatisk salgsprosess. Vi avslørte hemmeligheten bak en automatisk salgsmaskin. Salgsmaskiner er som trylleshow: når man først vet hemmeligheten, forsvinner magien.

På frokostseminaret i dag gikk vi gjennom hva ordet salgsmaskin betyr, og dets opphav fra jappetiden på 80-tallet. Deretter så vi på en oversikt over de viktigste stegene for å automatisere prosesser. Til slutt gikk vi gjennom et eksempel på en av salgsmaskinene vi har bygget.

  • Hvordan starte med automatisering av salg og markedsføring
  • Hvorfor del-automatisering er raskere og enklere for de fleste
  • Eksempler på hvordan man kan automatisere fysiske, digitale og tjenestebaserte produkter.

For å automatisere, må man først ha en solid manuell prosess. En stor fallgruve vi ser mange faller ned i, er ønsket om å automatisere med en gang. Det viktigste for en automatiseringsprosess er oversikt og erfaring før man starter. Hvis du aldri har solgt en vare før, er det vanskelig å automatisere budskap, tilbud, og levering.

Bli med i morgen!
Hvordan lage en profesjonell logo for under 50 kroner
18.11.16 08:15 – 09:00

Når man skal starte bedrift, tenker mange først på logo og visittkort. Dette mener vi er en distraksjon fra det som er viktigst: salg. Derfor vil vi vise deg en ikke-teknisk enkel metode for å få laget en profesjonell logo fra 50 kroner. Hvis vi rekker det, vil vi også gå gjennom andre metoder, men den enkleste tar 3-5 dager og en femtilapp. Etter du har fått laget logoen din, kan du gå videre med det som er viktigere..

Del med andre!