Klar Effekt Insiders

Oppdag strategiene som hjelper deg øke trafikken, bygge epostliste, og oppnå salg fra internett

Hvis du melder deg inn før prisene øker, vil du beholde din lave månedspris, selv når alle andre må betale mer. Ikke utsett innmeldingen. Gjør det nå.

Månedlig

Løpende abonnement måned for måned

Tilgang for 1 bedrift (org. nr)

Full tilgang til videoseminarer

 • 200+ videoseminarer
 • Ukentlig live Workshop
 • "De tre sirklene" nettkurs
 • Markedsføring Kickstart
 • "Pikselskolen" nettkurs

Kr 697,-/mnd

Kr 497,- /mnd

Ingen bindingstid. Avmeld fra "min konto".

Årlig

Betal for 1 år, og få 50% rabatt

Tilgang for 1 bedrift (org. nr)

Full tilgang til videoseminarer

 • 200+ videoseminarer
 • Ukentlig live Workshop
 • "De tre sirklene" nettkurs
 • Markedsføring Kickstart
 • "Pikselskolen" nettkurs

Kr 697,-/mnd

Kr 299,-/mnd

Ingen bindingstid. Avmeld fra "min konto".

Ønsker du deg flere kunder uten å jobbe flere timer hver uke?

​Du ser hvordan andre bedrifter markedsfører seg selv på internett, og ønsker å få til det samme selv. For noen kan det virke som alt på internett er både komplisert og vanskelig. Det kunne ikke vært lengre borte fra sannheten.

Realiteten er at 2017 er året hvor vi ser et vendepunkt fra teknologi til strategi på internett. Det er ikke lenger nødvendig teknisk kompetanse, programmeringsutdannelse, eller store markedsførings-budsjetter. 2017 er året hvor du som bedriftslederen tar kontroll over salget på internett.​

For å lykkes med lønnsom markedsføring på internett trenger du ikke være teknisk som en programmerer, ha tålmodighet som småbarnsforeldre, eller økonomi som et børsnotert selskap. Det eneste du trenger er å vite hva du skal gjøre.

Klar Effekt Insiders viser deg strategiene, og steg-for-steg teknikkene som kreves for å forstå og komme i gang med markedsføring på internett. Markedsføring er ikke vanskelig, så lenge du vet hva du skal gjøre.

​Det er på tide du tar kontrollen over markedsføringen i din bedrift.

Markedsføring er blitt omtalt som oksygenet til bedriften. Vi mennesker trenger oksygen for å leve. Bedriften din trenger markedsføring for å overleve. Uten markedsføring vil du forsette å stange hodet i veggen, og jobbe deg ihjel for altfor lite penger. Den gjennomsnittlige gründeren i Norge tjener for lite, og jobber for mye.

Gi bedriften din mulighet til å puste, og du vil se hvor mye enklere det er å få salg. Har du lagt merke til hvor dårlig man jobber hvis det er dårlig luft på kontoret? Dårlig luft er slikt man egentlig ikke merker før noen andre kommer inn og sier "oi! her var det dårlig luft. Du bør åpne opp et vindu!". Det samme gjelder bedrifter.

​Det er veldig enkelt å sette seg fast i egne vaner og arbeidsrutiner. Man lar aldri bedriften få en pustepause, fordi man er så opptatt av å jage det neste salget hele tiden. Når du tar steget, og blir medlem, vil du oppleve samme effekten som når noen ber deg åpne et vindu. Markedsføring er ikke vanskelig, når du kan se hvordan det skal gjøres.

​For de fleste vil "økt salg" bety "mer arbeid". Det trenger ikke å være slik. Gjennom strategiklubben Klar Effekt Insiders vil du oppdage strategiene og metodene som smarte markedsførere bruker for å selge mer, og jobbe færre timer.

Markedsføring handler om å skape økonomisk pusterom i bedriften din

​Still deg selv dette spørsmålet: "Hvis jeg ikke måtte tenke på neste salg hele tiden, hva hadde jeg gjort da?". De fleste som eier sitt eget selskap sliter med økonomien. Det gjør at man lett tar beslutninger basert på kortsiktig tankegang.

​Det er enkelt å føle at du ikke har tid til markedsføring, fordi du må jage neste salg. Markedsføring handler om å skape rammer og metoder for å få salg, automatisk.

Med de riktige strategiene for markedsføring kan du oppnå lønnsomme salg, på tross av alle hindringene som holder deg tilbake.

Her er noen få eksempler på problemstillinger du vil løse med Klar Effekt Insiders:​

 • Hvordan installere en Wordpress nettside fra bunnen
 • Hva er forskjellen på salg og markedsføring
 • Unike metoder og teknikker for markedsføring på Snapchat
 • Hvordan finne riktig sosiale medie for din bedrift
 • Hva koster reklame på Facebook?
 • Hvordan få gratis trafikk fra Google
 • Hvorfor blogging er en elendig strategi
 • Avansert markedsføring kun små bedrifter får til
 • Hvordan unngå å bli lurt av byråer og konsulenter
 • Monopolistisk reklame med avansert retargetingmetode
 • Hva er best av Facebook og Google-annonser?
 • 3 metoder for å finne kunder på Facebook

Pluss mye mye mer. Alle punkene blir diskutert via video, som du kan se når du vil. Disse videoene varer ca 45 minutter hver. Det gjør at du får nok informasjon om de spesifikke temaene, uten at det blir for komplisert.

Det er ikke vanskelig å få til markedsføring, selv uten teknisk kompetanse. Det du trenger, er motivasjon og fokus. For å få suksess med salg fra internett, må du vite hva du vil, og fokusere på målet.​

De fleste bedriftsledere flyr der vinden blåser. En artikkel på internett snakker om fans på Facebook, så da jobber de med det en dag. En annen artikkel sier at man må ha en blogg, så de lager en blogg. En video på youtube sier man må være aktiv på instagram, så da lages det en konto på instagram. De bare gjør det som står på en tilfeldig artikkel, og håper på det beste. Jobber 1 time med den strategien, og så jobber de 1 time med en annen.

Før vi går videre, må jeg stille deg et spørsmål:​

Følger du innfallsmetoden?

Dette er arbeidsmetoden som mange følger, som nevnt over. De gjør noe i 1 time, og så gir de opp. Deretter leser de om noe nytt, og prøver dette til det er kjedelig. Når man da ikke oppnår resultater over natten, vil konklusjonen deres være at "Facebook fungerer ikke for min bedrift", "vi har prøvd Google-annonser, det virker ikke", eller "Ingen av mine kunder er på instagram".

Alt dette kan stemme, men har de brukt nok tid til å kunne finne det riktige svaret? Hvis du selger inkontinensbind til pensjonister, er ikke Snapchat noe for deg. Da er det heller ikke noe vits å prøve det. Har du hørt om Facebook? Selvsagt! Visste du at det er flere pensjonister på Facebook enn lesere av de aller fleste blader og magasiner?

Når du blir medlem i Klar Effekt insiders vil du få klarhet i hva som fungerer for norske bedrifter. Du vil se de beste strategiene for ditt firma. Medlemmene våre er alt fra coacher og konsulenter til kioskeiere, inkassosjefer, og hotelldirektører. Strategiene for markedsføring på internett er universelle. Eksemplene vi gir er spesifikke for bransjer og kategorier.

Dette får du når du
melder deg inn i dag

Ved å melde deg inn i dag, vil du få tilgang til alle videoer, ressurser, og bonuser på medlemssidene. Du vil opprette et brukenavn og et passord, som du vil bruke for å logge inn. Når du logger inn, vil du se en lang liste over videoer. Hver video har et unikt tema (se eksemplene over). Du kan begynne fra toppen, og se deg gjennom alle. Eller du kan starte der du vil, og se bare det som virker viktigst for din situasjon.

Det er ingen begrensninger for hvor mye du kan se, eller hvor lenge du kan være logget inn. Når du melder deg inn, vil du også få mulighet til å foreslå temaer for nye videoer. (Tips: det er ikke så mange som tør det, så hvis du sender inn en forespørsel, er det stor sjanse for at vi tar opp din utfordring).

Hver mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, og fredag spiller vi inn nye videoer. Det er 5 nye videoer hver uke. Vi kunne sagt det kom en ny video hver dag, hver ukedag, men det høres ikke like fancy ut. ;-)​

"vent! det er mer"
som de sa på tvshop

For de som er seriøse med å oppnå suksess og få salg fra internett, holder vi live workshops -kun for medlemmer- hver uke. Der kan du stille de spørsmålene du har om salg og markedsføring. Vi vil hjelpe deg live med det du lurer på. Send en melding i chatten, så får du hjelp. Hvis du vil, kan du også delta på hotseat, hvor du deler skjermen din og får hjelp til å opprette annonser, lage nettsider, eller det du vil.

 • Har du spørsmål angående Facebook-annonser? Vi fikser det.
 • Er det noe som ikke fungerer på nettsiden din? Vi hjelper deg.
 • Lurer du på hvor du skal starte? Vi lager en plan sammen.

Medlemmer som deltar live på workshop får hjelp til det de lurer på. Opptak av alle tidligere workshops er også tilgjengelig for deg. Hvis du noen gang har betalt en konsulent, eller et reklamebyrå, ser du hvor økonomisk priset dette medlemskapet er.​

Vi valgte å prise medlemskapet oppnåelig for alle seriøse bedrifter

Du har nå et valg. Du kan enten fortsette å gjøre det samme som du har gjort frem til nå, og få de samme resultatene du har fått til nå. Dette er det trygge valget. Du vet hva du får, fordi du lever i det hver dag. Hvis du er fornøyd med resultatene av markedsføringen din, ser kontinuerlig vekst, og forstår hvilke strategier som er viktige for fremtiden: lukk denne siden, og gå tilbake til arbeidet ditt. Dette er ikke noe for deg. Du er enten god nok, eller ikke klar for å ta bedriften din til neste nivå.

​Det andre valget ditt er at du kan ta en sjanse på denne klubben, og melde deg inn i dag. Når du melder deg inn, bør du markere denne dagen på kalenderen din. Dette vil være punktet hvor du selv tok valget for å få til noe mer. Mer enn det du har i dag, mer enn konkurrentene, og mer enn det alle andre forventer av deg.

Husk at det er alltid opp til deg å skape de resultatene som du vil oppnå med bedriften din. Vi er her for å hjelpe deg på veien. Vi er her for å vise deg hvilke knapper du skal trykke på.

Vi er her for å passe på at du får det til.

Du er her for å ta hele æren for din egen suksess.

Det er du som til syvende og sist sitter igjen med hele gevinsten, og alle pengene du tjener.

Her er prisene for et medlemskap i Klar Effekt Insiders:​

Månedlig

Løpende abonnement måned for måned

Tilgang for 1 bedrift (org. nr)

Full tilgang til videoseminarer

 • 200+ videoseminarer
 • Ukentlig live Workshop
 • "De tre sirklene" nettkurs
 • Markedsføring Kickstart
 • "Pikselskolen" nettkurs

Kr 697,-/mnd

Kr 497,- /mnd

Ingen bindingstid. Avmeld fra "min konto".

Årlig

Betal for 1 år, og få 50% rabatt

Tilgang for 1 bedrift (org. nr)

Full tilgang til videoseminarer

 • 200+ videoseminarer
 • Ukentlig live Workshop
 • "De tre sirklene" nettkurs
 • Markedsføring Kickstart
 • "Pikselskolen" nettkurs

Kr 697,-/mnd

Kr 299,-/mnd

Ingen bindingstid. Avmeld fra "min konto".

Hva er inkludert i
medlemskapet mitt?

Som aktivt medlem, får du tilgang til forskjellige videoer, ressurser, og hjelp til markedsføring. Vi er her for å gjøre deg bedre. Det er opp til deg hvor mye du vil vi skal involvere oss i din bedrift. Hvis du ønsker tilgang på konkrete tips og strategier for hva du skal gjøre,  er nivået medlem for deg. Der vil du få tilgang til alle opptakene, og vil kunne stille spørsmål til oss. 

Som Klar Effekt Insider medlem får du tilgang til:​

Full tilgang til videoseminarer

Hver ukedag legger vi ut en ny video. Hver dag er det et nytt tema. De færreste har tid til å delta live hver dag. Derfor tilbyr vi fri tilgang til alle opptak av seminarene til medlemmer av Klar Effekt Insiders. Dette gir deg tilgang til videoene, tekstene, og ressursene vi gikk gjennom.  Medlemssiden er laget for at du skal kunne holde oversikt over hvilke videoer du har sett, og hvilke du liker best.

 • ​Tilgang til alle tidligere og nye opptak av seminarer
 • Se videoer i kronologisk rekkefølge, eller slik det passer deg
 • Merk videoer som sett, og fortsett på samme sted neste gang du logger inn
 • Lag en egen liste over dine favoritter, slik at du kan gå tilbake og se de igjen

Live Workshops

Hver uke holder vi en live samling for medlemmer. På disse samlingene (workshop) har vi et ukentlig tema, ofte i sammenheng med ukens seminarer. Etter gjennomgang av ukens tema, kan du stille de spørsmålene du har, og få hjelp til det meste. Du kan delta via webcam, eller stille spørsmål i chatten. Det er opp til deg.

 • ​Delta live på workshop -kun for medlemmer
 • Tilgang til alle tidligere og nye opptak av 
 • Se videoer i kronologisk rekkefølge, eller slik det passer deg
 • Merk videoer som sett, og fortsett på samme sted neste gang du logger inn
 • Lag en egen liste over dine favoritter, slik at du kan gå tilbake og se de igjen


Strategiene som hjelper
deg øke trafikken, bygge epostliste,
og oppnå salg fra internett


Bli medlem i Klar Effekt Insiders i dag!

Hva er Klar Effekt Insider?

Det er norges første strategiklubb om salg og markedsføring for bedriftsledere. Her får du tilgang til opptak av seminarer, kan få svar på spørsmål, booke strategisamtaler, og la oss gjøre de vanskelige jobbene for deg. Alle medlemsnivåer har 1 ukes gratis prøve. 

Kan jeg få rabatt?

Nei. Prisen du ser her, er prisen du betaler. Når vi øker prisene, vil du fortsette med den prisen du meldte deg inn med. Det betyr at du vil beholde den samme prisen, uansett hva vi øker prisene med senere. Prisene øker jevnlig. Meld deg inn i dag, for å låse inn din pris.

Er det bindingstid for Insiders?

Nei. Det er ingen bindingstid. Du velger selv hvor lenge du ønsker å være medlem. Abonnementet kan du stoppe selv via "min konto" på medlemssidene. 

Kan jeg få kvittering til regnskapet?

Ja. Det blir automatisk sendt kvitteringer til deg hver måned. Denne kvitteringen har alt du trenger for regnskapet. Den tilfredsstiller statens formkrav, og brukes av alle medlemmer. Hvis du har noen spesielle ønsker vedrørende kvitteringen, ta kontakt med kundeservice -så hjelper vi deg,

Hvordan kan jeg kontakte dere?

Det er lett å få kontakt med oss! Send en epost til kundeservice så hjelper vi deg. Det er dessverre ikke mulig å ringe oss, komme på besøk, eller sende morsesignaler. For å få tid til å holde daglige seminarer, holde workshops, og utvikle nye produkter -må vi begrense tiden vi bruker 1-til-1 med personer som ikke er kunder. Vi kommuniserer på mail.

Kan jeg oppgradere abonnementet mitt?

Ja! Det er lett å både oppgradere og nedgradere abonnementet ditt. Logg inn på Insiders, og gå til "Min konto". Der vil du finne lenker for å endre abonnementet ditt.

Hva venter du på?
Meld deg inn i dag!