Kjøpsbetingelser

Nedenfor følger betingelser for kjøp av produkter fra Klar Effekt, et varemerke under Spark Equity Accelerator AS, Postboks 80, 4096 Randaberg, post(krøllalfa)klareffekt.no. Ved å foreta et kjøp hos Klar Effekt, aksepterer du disse betingelsene.

1. Priser

Alle priser på vår nettside er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkluderer alle avgifter, men er unntatt merverdiavgift (mva.), da våre tjenester (onlinekurs og coaching) er mva-fritatt i henhold til gjeldende norsk lov. Prisen som er oppgitt på nettsiden på kjøpstidspunktet er den gjeldende prisen for kjøpet.

2. Bestilling og betaling

For å kjøpe våre produkter, må du være 18 år eller eldre. Bestilling av produkter skjer gjennom vårt nettsted. Betaling skjer på det tidspunktet du bestiller produktet. Vi tilbyr flere ulike betalingsmetoder, inkludert kredittkort og direkte bankoverføring.

3. Levering

Da produktene vi tilbyr er digitale, vil de bli levert via e-post eller tilgjengelig for nedlasting på vår nettside umiddelbart etter at betaling er mottatt. Det er ingen frakt involvert.

4. Angrerett

Vi tilbyr 14 dagers angrerett i henhold til norsk lov. Dette innebærer at du kan kansellere kjøpet innen 14 dager etter kjøpet, forutsatt at du ikke har startet å bruke produktet (startet kurset eller coachingen). Hvis du ønsker å utøve angreretten, vennligst ta kontakt med oss her: https://klareffekt.freshdesk.com/.

5. Reklamasjon og klager

Hvis du mener at det er en feil eller mangler ved produktet du har kjøpt, ber vi deg kontakte vår kundeservice på https://klareffekt.freshdesk.com/ så snart som mulig. Vi vil gjøre vårt beste for å løse problemet på en tilfredsstillende måte.

6. Personvern

Vi behandler personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring. Ved å akseptere disse betingelsene, godtar du også vår personvernerklæring.

7. Endringer i betingelsene

Vi forbeholder oss retten til å endre disse betingelsene når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på vår nettside, og det er ditt ansvar å holde deg oppdatert på eventuelle endringer.

8. Tvister

Eventuelle tvister som oppstår i forbindelse med disse betingelsene skal løses i henhold til norsk lov, og eventuelle rettssaker skal føres for en norsk domstol.

Dato for siste revisjon: 18. juli 2023