Salg fra nett innen 30 dager

Meld deg på kurset som hjelper deg oppnå dine første salg fra internett, innen en måned. 

  • Hvordan lage og posisjonere et tilbud for internett
  • Hvordan opprette landingssider og salgssider
  • Hvordan skape markedsføring for å få salg

Kr 14.997,-

Har fått fire salg denne måneden. Har brukt prinsippene jeg har lært av deg. Det er kjempegøy, men jeg har fremdeles litt sånn "Lotto-følelse" hver gang det tikker inn et salg." - Solveig Husebø. Gründeren bak Kreativ skrivekafe 


Dette er løsningen du har ventet på

Norske gründere går flere år før de oppnår noen resultater på internett. Dette kurset er spesielt utformet for å ta snarveien forbi ventetiden. Derfor sier vi dette er løsningen du har ventet på.

Kurset går over 30 dager

Hver dag vil du få et nytt steg å gjennomføre for å komme nærmere salget. Det finnes falske triks og luremetoder for å få -1- salg, men vi ønsker å gjøre det skikkelig.


For å etablere en regelmessig salgsinntekt fra Internett må du ha systemene og sidene på plass. Dette skjer ikke over natta, men er verd det. 


Når du har fullført kurset vil du ha fått ditt første salg, og forstå hva du skal gjøre for å få ditt neste. Vi bruker en måned på å bygge opp en infrastruktur for bedriften din. Det betyr at du vil være klar til massiv vekst dersom du ønsker dette.

Nye videoer hver dag

Hver dag har et nytt tema. Det er totalt 30 dager. Noen dager har 1 kort video, andre går i intens dybde (når det er nødvendig).

Livstidstilgang for hele kurset

Du er ikke begrenset til hvor lenge du får tilgang til kursmaterialet. Dersom du ønsker å repetere, eller ta kurset på nytt, vil du fortsatt ha tilgang.

Salg innen 30 dager

Dette er Norges eneste kurs som viser deg hvordan du får salg fra internett innen en måned. 

Om kursholderen

Hei! Jeg heter Pål

Pål R. Hetland er forfatter, forretningsutvikler, og markedsfører. Han har holdt markedsføringskurs for gründere siden 2010, og har norgesrekord i antall forskjellige markedsføringsseminarer. Han er også medvirkende til megasuksessene ToppkarakterSystemet, Tidsfrihet, Fastfit, Lønnsom Oppussing m.fl.


Han har selv brukt innholdet i dette kurset for å ta mer ferie, reise i lengre perioder, og nyte livet utenfor dataskjermen. Her avbildet i Spania, hvor han valgte å bo i noen måneder. I kofferten hadde han bare med seg toalettsaker og en laptop.


"Jeg lagde dette kurset for å vise deg hvordan du også kan leve et fritt liv uten å måtte jobbe hele døgnet".

100%


30 DAGER
FORNØYD
GARANTI

Du er beskyttet av vår 100% fornøyd garanti


Dersom du er misfornøyd, av hvilken som helst grunn, er du dekket av vår 30 dagers fornøyd garanti. Det betyr at du kan gå gjennom hele kurset, lære hvordan får salg på 30 dager, og deretter bestemme deg om du er fornøyd eller ikke. Dersom du ikke er fornøyd innen 30 dager, kan du ta kontakt med kundeservice og få refundert hele kursavgiften din.

© Klar Effekt - et prosjekt av Idéklekkeriet AS