Hvorfor synlighet ikke gir penger i kassa

14.11.16
På dette frokostseminaret snakket vi om hvorfor synlighet ikke er direkte tilknyttet resultatene. Synlighet vil for mange være en større kostnad enn inntektene tilsier.

Vi diskuterte tematikken rundt hvorfor noen interesser tjener på å gjøre markedsføring komplisert. Modellen “De 3 sirklene”, fra kurset Moderne Markedsføring, tar for seg nettside, sosiale medier, epost markedsføring, og søkemotorer. Vi så på sammenhengen mellom de forskjellige plattformene, og hvilke valg man må ta. Få har tid til å gjøre alt. Derfor listet vi opp mange muligheter, og eliminerte de unødvendige. Til slutt sitter man igjen med 1 oppgave fra hver av sirklene i modellen.

  • Hva er problemet med synlighet på nettsiden, i sosiale medier, og søkemotorer?
  • Hvordan eliminere kompliserende distraksjoner, og forstå hva som må prioriteres
  • 1 metode for å samle og forsterke effekten av markedsføringen med “De 3 sirklene”

Dette frokostseminarer ble sendt 14. november 2016, og opptak er tilgjengelig for medlemmer av Klar Effekt Insiders. Logg inn for å se opptaket, eller les mer om abonnement her.

Bli med i morgen!
Hvordan lage en julekalender for å selge mer
15.11.16 08:15 – 09:00

Vi skal se hvordan du kan lage en julekalender for din bedrift. Diskusjonen blir delt i 2 deler: gjennomføring, og bruksområder. Julekalender kan brukes av mange typer bedrifter, B2B og B2C. Det trenger ikke være 24 produkter, 24 rabatter, 24 konkurranser, eller 24 giveaways. Du kan velge innholdet i lukene basert på det du ønsker å oppnå. Bli med i morgen, tirsdag 15.11.16, det er gratis å delta live.